Psykolog, pædagog, socialrådgiver el.l. søges til få timer om ugen

”Det sikre rum” er en idé udformet af unge, der efterspørger et rum, hvor introverte og eventuelt ensomme unge kan få hjælp til at indgå i relationer med hinanden og andre. Det er unge, der beskriver sig selv som værende udenfor i deres almindelige hverdag og som har det svært ved at indgå i nye relationer.

 

Som den voksne skal du kunne facilitere sammenhold og udvikling for en gruppe på 8-12 unge i alderen 13-17 år, som mødes en hverdagsaften om ugen. Der er plads for idéudvikling og vokseværk i takt med de unges behov.

 

Du skal selvfølgelig have relevant uddannelse og erfaring med målgruppen.

 

”Ungdomsskolen skal give unge mulighed for at fæstne og uddybe deres kundskaber, give dem forståelse af og dygtiggøre dem til samfundslivet og bidrage til at give deres tilværelse forøget indhold samt udvikle deres interesse for og evne til aktiv medvirken i et demokratisk samfund.”

Sådan lyder formålsparagraffen i Ungdomsskoleloven og ”Det sikre rum” vil blive et af de over 40 forskellige ungetilbud i Høje-Taastrup Ungdomsskole.

 

Ansættelse ifølge overenskomst for lærere i Ungdomsskolen, dvs. at lønnen er på 330 kr. i timen pr. undervisningstime (=klokketime), hvilket inkluderer forberedelse. Ungdomsskolen ligger i Taastrup, i gangafstand fra Taastrup station, hvor linje B stopper.

 

Hanne Tjessem, Viceungdomsskoleleder

Mail: hannetj@htk.dk / Kontor: 43352805 /Mobil: 41218101 /

Ledig stilling: Det sikre rum


Har du et spørgsmål?

Kontakt Os >