cover

Rejser
Tilmeldingsstatus
Åbent for tilmelding

Hovedsæsonen er fra september til april, men vi har også diverse aktiviteter i forår/sommer:

2024/2025 Alle hold interesseliste
Åbent for tilmelding
Meld dig til her, så får du påmindelse på sms, når vi i august åbner for tilmelding til den nye sæson, der starter i september.
Mandage
Escape dit liv - Folkemødet på Bornholm 12/6-16/6-24
FOLKEMØDET på Bornholm
Vi udvikler, designer og skaber årets mobile escape room. Der skal laves et mysterium, det ydre af campingvognen skal designes, puzzles skal opfindes, campingvognen skal færdiggøres indvendigt, teknikken skal laves og virke.
I 2023 blev det til ”Pedellens Dødskammer”. Hvad skal det blive til i år?
Du kan være med fra 7. klasse og op til du er 20 år gammel.

Adresse: Parkvej 76 / Høje-Taastrup Ungdomsskole og Linie 10

For spørgsmål kontakt Cathrine 20513462
Folkemødet på Bornholm 13-17 juni med Ungdomsskolen
Åbent for tilmelding
Vil du være med som aktiv på Folkemødet og møde andre engagerede unge?

Så tag med vores demokratimedarbejder Peter til Folkemødet, hvor vi laver et Demokrativærksted på Ungdommens Plads.
Ungdommens Plads er et fælles “demokratilaboratorium” for Ungdomsskoler fra hele landet, hvor unge mødes og laver alt muligt forskelliget.
Et sted, hvor unge kan føle sig hørt, forstået og taget seriøst.
Grøn Aktion (Klimaholdet)
Holdet er aflyst
AFLYST - Desværre pga. manglende tilmeldinger.
Vær med i nyt grønt fællesskab for unge i Høje-Taastrup.

Du vil møde andre unge, der går op i klima og miljø, lære om grøn aktivisme, få hænderne i jorden og komme med i dialog omkring klimaindsatsen lokalt i kommunen.

I foråret skal vi blandt andet plante træer, lave grøn bålmad, holde filmaften, besøge miljøorganisationen NOAH og møde de voksne, der udarbejder kommunens klimastrategi.
Løbehjul i Åbenheden
Åbent for tilmelding
Vi kører i Åbenheden ved rådhuset. Vi kører onsdage.
MakerSpace - Åbent Værksted
Åbent for tilmelding
Makerspace Åbent Værksted. Kom og leg med Laserskærer, 3D Printer og Vinylskærer. Lav lamper, skilte, wall-art, tekstilprint og sjove dimser. Du kan få hjælp til Microbit eller Arduino og f.eks. lære at programmere LED lyskæder.
Tirsdage
Närcon 2024
Holdet er aflyst
UDSAT TIL 2025!

Tag med Ungdomsskolen til NärCon i Sverige. Det er den største Cosplay- og Gaming festival i Nordeuropa! Der vil være over 800 planlagte aktiviteter som talks and shows til spil og turneringer, og the nordic cosplay championship.
Det koster 2000 kr, der dækker rejsen, ophold, mad og adgangsbillet.
Tilmeld dig her, hvis du har interesse i turen. Så får du invitation til infomøde. Du binder dig ikke til noget, før efter infomødet.
Rejser Interesseliste
Åbent for tilmelding
Ungdomsskolen arrangerer nogle gange rejser til udlandet. Disse koster penge. Tilmeld dig her, hvis du vil have besked, næste gang vi udbyder en rejse. Så får du invitation til infomøde. Du binder dig ikke til noget.
Tidligere har vi været i London, New York, Barcelona, Japan & Sydkorea og Paris.
Søndage
Skate og skatekultur
Åbent for tilmelding
Skatemiljø for alle interesserede på alle niveauer. Vi mødes i Arteble Parkstrøget 5 ved skateparken/Åbenheden.
Kom og hæng ud. Lær sikkerhed/faldteknik, vedligeholdelse af skateboards, coaching af individuel skateudvikling. D.I.Y. konstruktioner af flyouts, støbning af slappycurbs i beton, bokse mm. Events og udflugter til andre skatespots.
Sommertur til London
Åbent for tilmelding
Solrød ungdomsskole har 8 ledige pladser på deres London-tur, som vi har fået lov til at udbyde til jer.
Det er første uge i sommerferien.
Pris: 3800 kr.
TILMELDING skal være direkte til Solrød.
Læs mere og tilmeld dig her: London i sommerferien 2024 - Solrød Ungdomsskole https://ungsolrod.dk/index.php?open=907
Søndage
Trænerakademiet - Level 1 - Hold 2
Åbent for tilmelding
Er du 13-19 år, ung træner/leder i en forening eller har lyst til blive det? Så er Trænerakademiet noget for dig! På Trænerakademiet Level 1, kommer du til at indgå i et fællesskab med andre unge fra foreningslivet, som gerne vil dygtiggøre sig ift. at blive trænere eller ledere. Uanset om du er fægter, håndboldspiller, gymnast, skakspiller eller noget helt femte er du velkommen på Trænerakademiet. Trænerakademiet er et nyt tilbud, hvor du øver dig i at lære fra dig.
Holdet er på Høje-Taastrup Gymnasium.
Mandage
V05 Knallert og Førstehjælp ventehold
Åbent for tilmelding
Pris: 510 kr. inkl. Førstehjælp for knallert-elever.
Førstehjælp afholdes én lørdag pr. måned, kl. 09.00-17.00.
Knallert tilbydes kun til unge bosiddende i Høje-Taastrup Kommune. Andre henvises til den lokale ungdomsskole i egen kommune.
Holdene startes løbende. SMS udsendes til dem, der får plads på holdet.
Du må begynde når du er 14½ år til knallert.
Førstehjælps datoer bliver tilbudt løbende, men som udgangspunkt er det hver den første lørdag i måneden.
Lørdage
V06 Førstehjælp, BIL
Åbent for tilmelding
Pris: for unge bosiddende i HTK: 250 kr. - Alle andre betaler 500 kr.

Færdselsrelateret førstehjælpskursus er obligatorisk, når du skal tage kørekort til bil.

Afholdes én lørdag pr. måned, kl. 9.00-17.00. Pladserne fordeles efter først til mølle princippet når vi sender accept sms ud for et kommende hold.

HUSK du først er tilmeldt en fast dato når du har modtaget bekræftelses sms fra os
Datoer kommer løbende men som udgangspunkt er det hver den første lørdag i måneden.
Lørdage