cover

Weekendaktiviteter
Tilmeldingsstatus
Velkommen

Sæson 2018/19 er slut. Næste sæson starter i september. Vi åbner for tilmeldinger i august, hvor vores program kommer hjem i postkassen til alle unge i målgruppen og vi tager rundt på skolebesøg.

Eksamensbooster Dansk mundtlig
Åbent for tilmelding
Brug 3 tirsdage á 2 timer på at blive mere klar til dine mundtlige eksamener. Vi øver det, du har svært ved – hvad enten det er pensum eller selve det at gå til mundtlig eksamen.
Eksamensbooster Engelsk mundtlig
Eksamensbooster Matematik mundtlig
Eksamensbooster Tysk mundtlig
GirlTalk EmpowR
Åbent for tilmelding
GirlTalk.dk og Ungdomsskolen udbyder gruppeforløbet EmpowR til teenagepiger, der har brug for et trygt og neutralt rum til at tale om sine udfordringer. Læs mere og meld interesse her:
Japan og Sydkorea, vinterferien 2020
Åbent for tilmelding
I uge 8 næste år tager vi på en spændende rejse til Fukuoka i Japan og Seoul i Sydkorea. Prisen bliver mindst 8.500 og rejseholdet mødes flere gange i løbet af året, bl.a. for at arbejde penge ind til rejsen. Ring 43352810 for nærmere information.
Onsdage
SE MERE
Klar til de mundtlige eksamener
Åbent for tilmelding
Eksamenstræning – få struktur, selvtillid og styr på nerverne.
Er du nervøs for at gå til eksamen? Føler du dig usikker på, at du kan leve op til dine egne, dine læreres og dine forældres forventninger for de kommende eksamener?
På dette kursus er du selv med til at præge undervisningen ud fra hvad du har behov for. Du får gode råd og øvelser til at få styr på nervøsitet og nerver.
Vi øver os på selve eksamenssituationen ved at gennemgå mange praktiske øvelser, både individuelle og gruppeøvelser.
V02 Knallert ventehold
Åbent for tilmelding
Pris: 490 kr. (inkl. førstehjælp). Husk også at tilmelde dig V05 førstehjælp hvis du ikke har dette.
Knallert tilbydes kun til unge bosiddende i Høje-Taastrup Kommune. Andre henvises til den lokale ungdomsskole i egen kommune.
Holdene startes løbende. SMS udsendes til dem, der får plads på holdet. Undervisningen foregår enten 3 gange ugentlig (1 hverdag og lørdag/søndag), eller 2 gange ugentlig (hverdage).
Du må begynde når du er 14½ år.
V05 Førstehjælp, knallert
Åbent for tilmelding
Pris: inkl. for knallert-elever fra HTK - Alle andre betaler 250 kr.

Færdselsrelateret førstehjælpskursus, som er obligatorisk når du skal tage kørekort til knallert.

Afholdes én lørdag pr. måned, kl. 09.00-17.00, og pladserne fordeles til de tilmeldte efter alder og tidspunkt for tilmelding.

26. august
5. januar
2. februar
2. marts
30. marts
25. maj
22. juni
V06 Førstehjælp, bil
Åbent for tilmelding
Pris: for unge bosiddende i HTK: 250 kr. - Alle andre betaler 500 kr.

Færdselsrelateret førstehjælpskursus, som er obligatorisk, når du skal tage kørekort til bil.

Afholdes én lørdag pr. måned, kl. 9.00-17.00, og pladserne fordeles til de tilmeldte efter alder og tidspunkt for tilmelding.

26. august
5. januar