Dit barn skal ville selv

Det er rigtig godt at forældre opfordrer deres børn til at benytte vores tilbud. Dog har vi ikke god erfaring med unge, der bliver tvunget af sted. Vores anbefaling er, at vi aftaler en prøvetid på 2-3 gange, hvorefter den unge selv beslutter om han/hun vil fortsætte. Ungdomsskolen er et godt sted at afprøve noget nyt og ukendt. De fleste gange bliver det en succes, men ellers er det er ingen skam at melde sig fra holdet. Vi skal bare have besked på +45 43 35 28 10 eller t-ungdomsskole@htk.dk.

Her er trygt

Vi bor på industri-siden af Taastrupgårdsvej, overfor Taastrup Teater & Musikhus, Ole Rømer-skolens Selsmoseafdeling og Taastrupgård. Nogle forældre er utrygge ved vores beliggenhed, men vi har ikke hørt om nogen, der er blevet antastet på vej til eller fra Ungdomsskolen. Selve Ungdomsskolen er kamera-overvåget både udenfor og indenfor og der er altid mindst to medarbejdere på arbejde udover de mange undervisere hver aften. Hvis I har bekymringer, så kontakt os endelig for en snak!

Ungdomsskolen er for alle unge

Vi har knapt 1000 holdelever mellem 13 og 18 år. De kommer fra hele kommunen og fra alle kommunens skoler. Her danner de unge nye venskaber og fællesskaber på tværs af skoler, boligdistrikter og alder.

Du skal selv forsikre dit barn

Kommunen har ikke forsikringer, der dækker eleverne eller deres ejendele, mens de deltager i hold og aktiviteter i regi af Ungdomsskolen. Skulle en deltager komme til skade eller få værdigenstande beskadiget eller stjålet, er det familiens eget forsikringsselskab, der skal rettes henvendelse til. Dette ifølge Indenrigs- og Socialministeriets afgørelse i 2012 om, at tegning af kollektiv ulykkesforsikring for børn i kommunale tilbud og folkeskoler ikke er lovligt jf. Kommunalfuldmagten.

Vi tager billeder af dit barn

Vi tager kun harmløse situationsbilleder. Hvis man ikke vil optræde på billeder på vores sociale medier, kan man signalere overfor fotografen, at man ikke ønsker at blive fotograferet eller bede fotografen om at slette billedet. I kan også kontakte os på de sociale medier eller på mail, hvis I finder et billede på nettet, som I gerne vil have slettet.
 Billeder i tryksager er altid blevet godkendt at dem, der er genkendelige på billederne.

Medarbejderne har ren børneattest

Alle ansatte i Ungdomsskolen får tjekket deres børneattest.
 Alle myndigheder, foreninger m.v. har pligt til at indhente børneattest for personer, der skal fungere som trænere, instruktører, holdledere eller lærere for børn under 15 år.

Forældreinfo

Har du et spørgsmål?